MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Johor

Latest News for State Johor in "General"

'Geng Anak Bapak' tumpas, tiga lagi ditahan

Polis percaya dapat menumpaskan sindiket curi kenderaan atau dikenali "Geng Anak Bapak" dengan tertangkapnya tiga lagi saki baki anggota kumpulan itu di sini, Isnin lalu.

Penganggur ditahan tipu operator kilang

Seorang pengganggur yang dipercayai memperdayakan seorang operator kilang untuk menyerahkan sejumlah wang kepadanya bagi membebaskan bapa operator tersebut dari Penjara Changi, Singapura ditahan.

Pengguna dinasihat guna jalan alternatif

Pengguna yang melalui jalan Skudai dinasihat melalui jalan alternatif ke destinasi masing-masing, berikutan berlaku kemalangan melibatkan empat kenderaan di Kilometer 23 Jalan Johor Bahru-Air Hitam, di sini.

Anak Terlibat Judi Euro 2016, Ibu Bapa Tanggung Bil Naik Mendadak

Pastikan bil kredit kad diperiksa dengan teliti sekiranya jumlah bayaran semakin meningkat.

Individu ditahan menipu RM52,800 guna nama Istana Johor

Polis menahan seorang individu kerana dipercayai memperdaya seorang mangsa sebanyak RM52,800 kononnya mempunyai pengaruh Istana Johor untuk membebaskan bapanya yang ketika ini ditahan di Penjara Changi, Singapura.

5 beranak dipenjara 3 tahun curi produk kosmetik

Seorang ibu dan tiga anak perempuannya serta seorang menantu perempuannya dihukum penjara tiga tahun oleh Mahkamah Majistret di sini pagi tadi kerana mencuri barangan kosmetik pelbagai jenama bernilai RM2,171.50 di Bandar Tenggara, dekat sini minggu lalu.

Denda RM3,000 pukul, kurung isteri

Pengawal keselamatan yang memukul dan mengurung isterinya didenda RM3,000 oleh Mahkamah Majistret di sini, selepas didapati bersalah sengaja mencederakan mangsa antara Mei tahun lalu, hingga Februari tahun ini.

Siasat borang maklum balas cuti palsu

Polis membuka kertas siasatan susulan laporan "Borang Maklum Balas Cuti Hari Jumaat Negeri Johor" yang palsu dan menjadi viral di media sosial baru-baru ini.

Tekong mati atas bot dipercayai sakit jantung

Seorang tekong bot pukat tunda meninggal dunia dipercayai akibat serangan sakit jantung ketika cuba melarikan diri daripada enam bot nelayan, berhampiran pantai Parit Jawa, dekat sini, tengah hari tadi.

Nenek, 2 Cucu Maut Kemalangan Dengan Treler

Seorang nenek bersama dua cucunya terbunuh apabila kereta dinaiki mereka melanggar bahagian sisi kiri sebuah lori treler di Kilometer 68, Jalan Johor Baharu-Mersing, berhampiran hentian rehat dan rawat (R&R) Panti di Kota Tinggi, tengah hari tadi.