MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Johor

Latest News for State Johor in "Politics"

Kerajaan Johor mungkin kaji semula kuota pemilikan rumah warga asing

Kerajaan negeri Johor mungkin mengkaji semula kuota pemilikan rumah warga asing, kata Pengerusi Jawatankuasa Perumahan dan Kerajaan Tempatan Johor Datuk Abd Latiff Bandi.

 

Pemuda Umno protes forum GST

Pemuda Umno akan berhimpun membantah forum yang menampilkan wakil rakyat DAP di Kluang malam ini, kerana mendakwa ia berbaur "perkauman".

 

Laporan Audit : Makanan pelajar dikurangkan untuk jimat

Pelajar di sebuah sekolah menengah agama yang berasrama penuh di Johor telah dikurangkan makanan ekoran langkah penjimatan oleh pembekal makanan di sekolah itu.

 

Bakri perlu kembali kepada BN – Khaled

Masyarakat Cina di sini terutama Parlimen Bakri diseru kembali kepada Barisan Nasional (BN) agar semua masalah yang tertunggak sejak pembangkang mengambil alih kawasan itu tujuh tahun lalu dapat diselesaikan.

Pemimpin perlu dekati rakyat

JOHOR BAHRU 23 Nov. - Pemantapan khidmat sivik terhadap masyarakat yang dijalankan parti komponen Barisan Nasional (BN) di negeri ini adalah antara usaha yang akan dibantu oleh UMNO Johor supaya BN sentiasa dekat dengan rakyat.

RM6 juta bangunkan Pulau Durian Chondonga

Sebuah pulau terbiar di Durian Chondong, Bukit Kepong, dekat sini akan dibangunkan sebagai destinasi pelancongan baharu dengan kos RM6 juta bermula bulan depan.

Pemuda UMNO Kota Tinggi serah RM5,000 isi Tabung Gaza

 

Sebanyak RM5,000 berjaya dikumpul untuk Tabung Kemanusiaan Gaza hasil sumbangan orang ramai dan ahli menghadiri Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Kota Tinggi di Hotel Mayres, di sini semalam.